Back to All Events

Dr Farronato eksklusiivne workshop: I-Gen titaanmembraan Ti-Mesh

  • Proimplant OÜ 10c Türi Tallinn, Harju maakond, 11313 Estonia (map)

Step-by-step how-to ohutute ja ennustatavate tulemuste saavutamiseks

Farronato_workshop8.PNG

Laupäev, 31. august 2019

Kevadisel MINEC Forum'il üles astunud populaarne lektor Dr Davide Farronato viib augustis läbi piiratud kohtade arvuga eksklusiivkursuse vaid MegaGen'i kasutajatele.

Kursus on interaktiivses, dialoogi ja kliiniliste tööde arutelu vormis, mitte pelgalt loeng, lisaks praktiline hands-on osa. Täpsem info interaktiivse osa kohta saadetakse kõigile osalejatele enne kursuse algust.

Hind: 200€ + KM

Kestus: 09:00-17:30

Asukoht: Proimplant'i kontor, Türi 10c, Tallinn

how-to-use-igen.jpg

I-Gen kasutamine

Hambutuse taastamine implantaatidega on väga levinud. Sageli aktsepteeritakse aga kompromissina sobimatult vähest luu mahtu, mis võib mõjutada ravi pikaajalist tulemust ja kvaliteeti või piirata olemasolevaid implantatsiooni võimalusi. Raviplaan peaks olema koostatud põhjalikult, võttes arvesse patsiendi enda piiranguid, et luu implantaadi paigaldamiseks saaks optimaalselt taastatud.

Luu taastamiseks on erinevaid tehnikaid. Käesoleval koolitusel käsitleme sügavuti Ti-Mesh titaanmembraani kasutamist luu augmenteerimiseks. Käime tehnika samm-sammult läbi, räägime võimalikest piirangutest ja komplikatsioonidest, aga ka sammudest, mis on viinud ideaalsete tulemusteni, tuginedes kliinilistele näidetele. Osalejad saavad sea peadel teostada luu korje ja I-Gen Ti-Mesh'i paigaldamise.

Kursuse eesmärgid:

  • Saada aru, millised on erinevused luu defektide vahel

  • Ti-Mesh: näidustused ja põhimõtted

  • Ti-Mesh: step-by-step tehnika, põhjendus ja taust

  • Ti-Mesh: komplikatsioonide lahendamine

  • Ti-Mesh: nõuanded ja nipid edukate protseduuride jaoks


Dr Davide Farronato DDs, PhD, PD, AP

Dr Farronato on lõpetanud hambaraviteaduskonna Milanos cum laude, omab doktorikraadi "Innovatiivsed tehnikad suuimplantoloogias ja rehabiliteerimisel implantaatproteesidega”, on spetsialiseerunud suukirurgiale. Ta on IAO (Italian Academy of Osseointegration) ja MINEC aktiivne liige, SISCOO (Italian Society of Specialists in Oral Surgery) asutajaliige. Ta on Insubria Ülikooli teadur ja abiprofessor. Dr Farronato on disaininud implantaate mitmetele implantaadiettevõtetele ja tema teadustöö eesmärk on mõista muutujaid, mis mõjutavad periimplantaatkudede stabiilsust pikemas perspektiivis.

Previous
Previous
June 29

Synergistic Effects of R2 STUDIO with R2 Digital Oral Design

Next
Next
August 31

Synergistic Effects of R2 STUDIO with R2 Digital Oral Design