Back to All Events

Surgical Veneer Grafting

  • Proimplant 10c Türi Tallinn, Harju maakond, 11313 Estonia (map)
agnini.png

Kutsume sind osalema Surgical Veneer Grafting kursusele, mida viivad läbi Vennad Agninid!

Kohene implantatsioon esteetilises piirkonnas.
Surgical Veneer Grafting Protocol.

Implantaadi piirkonna säilitamise ja augmenteerimise all mõistame nii pehmete kui ka kõvade kudede mahu ja arhitektuuri säilitamist. Oluline on minimeerida koe kadu ekstraheerimise ajal, et säilitada hilisemaks implantaadi paigaldamiseks loomulik alveolaarharja vorm ja arhitektuur. Kudesid tuleks säilitada algses vormis nii palju kui võimalik, alates hammaste väljavõtmise hetkest kuni taastamiseni. See kontseptsioon on oluline koe paranemise, patsiendi mugavuse, esteetika ja lõpliku implantaadiga taastamise funktsionaalsuse tagamiseks. See kursus tõstab esile mitmeid meetodeid, mis hõlbustavad implantaatravi esteetilisemat, funktsionaalsemat ja prognoositavamat tulemust, alustades ekstraheerimisest. Arutelu keskendub kõige sagedamini esitatavatele küsimusele implantaatravis, nagu näiteks:

• Kas luu siirdamine peaks toimuma pärast hammaste eemaldamist? Millised on parimad siirdematerjalid, mida kasutada?
• Milliseid ajutisi restauratsioone kasutada, et minimeerida koe kadu?
• Millised on praegused uuringud ja millised diagnostikavahendid viivad õigete otsuste tegemiseni vahetul ja hilisel implantatsioonil?


See kursus on mõeldud kõikidele arstidele, kes eemaldavad hambaid, käsitsevad ekstraheerimispiirkonna kudesid, paigaldavad implantaate ning kes peavad oluliseks implantaadi piirkonna edasist arengut ja luu siirdamist. Praktiline osa keskendub minimaalselt invasiivsetele ekstraheerimis- ja pookimismeetoditele ning kohesele implantatsioonile. Osalejad harjutavad sea lõualuudel.

maxil+instrum.jpg

OSAVÕTUTASU:
Koos instrumentidega 900€ + KM (osaleja saab instrumendid kaasa võtta)
Hind sisaldab:
- Täismahus koolituspäeva 9.00 - 18.00, max 20 osalejat.
- Toitlustust kogu päeva vältel.
- EHL sertifikaati.
- MAXIL uut instrumentaariumi erihinnaga (tavaväärtuses 750€ + km), mille iga osaleja saab peale kursust endaga kaasa võtta! Kokku 7 instrumenti.

Ilma instrumentideta 700€ + KM

REGISTREERIMINE: https://goo.gl/cKkJtb

Previous
Previous
April 5

Proteetika koolitus - Erinevad proteesimistehnikad implantatsioonis

Next
Next
May 15

R2Gate baaskoolitus